Ga terug

Grafische patronen, typisch Scandinavisch

grafische patronen

Grafische patronen zijn helemaal in de mode op woongebied, we hebben hier de mooiste plaatjes met deze patronen en geometrische vormen voor je verzameld. Deze ontwerpen zijn nagenoeg tijdloos door de eenvoudige vormen en regelmatige patronen.

 

Zwarte Cait lantaarns van Broste Copenhagen

De Cait lantaarns van Broste Copenhagen zijn heel mooi in een groepje, maar ook apart kan je er altijd een geschikte plek voor vinden in huis. Dankzij de symmetrische strepen hout heeft de Cait lantaarn een rustige, strakke uitstraling

 

 

Windlicht Ull van Broste Copenhagen

De Ull windlichten zijn heel geschikt voor een modern of industrieel interieur. Het windlicht rechts op de foto heeft onderin een plaat marmer als basis, wat een heel mooi effect geeft.

 

 

Hanglampen van Hubsch

Deze hanglampen van Hubsch passen helemaal bij het onderwerp grafisch en geometrisch vind je niet? Ze zijn van verstevigd, gecoat papier en lijken zo uit het verleden te komen.

 

 

Koperen open hanglampen van Hubsch

De koperen, symmetrische hanglampen van Hubsch zijn een topper in ons assortiment. Dat ze zo populair zijn is gemakkelijk te zien: open, helder en regelmatig van vorm. Ook de keuze voor de koperkleur is helemaal in tegenwoordig.

 

 

Grijze geruite siervaas van Hubsch

Deze vazen met ruitpatroon van Hubsch zijn behoorlijk apart, maar wat zijn ze mooi... Echte blikvangers voor op de eettafel of op een bijzettafeltje.

 

 

Linum kussenhoes Wilma in antraciet

Ook Linum voelt zich helemaal thuis in het Scandinavische gevoel, dat laten deze kussens en dit tafelkleed wel zien. Kussen Wilma (centraal op de foto) vinden wij een aanrader.

 

 

Linum Herbst 14 13-verkleind

Styling is Linum wel toevertrouwd, dit interieur is een plaatje! Het kleed en de kussens vormen een mooi geheel met de bank en de overige accessoires. De gouden regel: zorg vooral met de accessoires voor kleur en patronen, niet met de vaste elementen zoals meubels.

 

 

Linum vloerkleed Sten in petrol

Deze petrol kleur doet het heel goed in een kleed of in kussens, zoals de foto laat zien. Het kleed staat mooi op een houten of stenen vloer, het is heerlijk stevig en kan heel wat verdragen.

 

 

Embla serie van Linum: mooie patronen

 

 

De Embla serie van Linum is bijna retro, het doet denken aan de jaren 60-70 vinden wij. Gelukkig is dat weer helemaal hip tegenwoordig. We hebben behalve het kussen ook een ovenwant, schort en theedoek voor je!