Ga terug
Broste vloerkleed Thomas, donkergrijze wol en viscose, 140x200cm €399.00

Broste vloerkleed Thomas, donkergrijze wol en viscose, 140x200cm

Broste vloerkleed Thomas, donkergrijze wol en viscose, 140x200cm

Only 1 left

€399.00

Op voorraad


SKU: BR0518 | Merk: Broste Copenhagen

Groot luxe donkergrijs vloerkleed Thomas van Broste Copenhagen, gemaakt van 60% wol en 40% viscose voor extra zachtheid. Een ideale maat voor in de woonkamer of werkkamer, lekker zacht aan je voeten. Viscose is een natuurlijke vezel en heeft een zachte, luxe uitstraling. Het kleed is opgebouwd uit lussen wol van ongeveer 1,5cm groot. Afmetingen: 140 x 200cm.  • Do you want your purchase gift-wrapped? Send us an email and we will take care of it!
  • Shipping costs vary on your location, use checkout for details
  • We ship within 24 hours after purchase

Description

Details

Groot luxe donkergrijs vloerkleed Thomas van Broste Copenhagen, gemaakt van 60% wol en 40% viscose voor extra zachtheid. Een ideale maat voor in de woonkamer of werkkamer, lekker zacht aan je voeten. Viscose is een natuurlijke vezel en heeft een zachte, luxe uitstraling. Het kleed is opgebouwd uit lussen wol van ongeveer 1,5cm groot. Afmetingen: 140 x 200cm.

 

Reiniging: het kleed kan gestoomd worden, niet in de was. Een ondertapijt is aan te raden om wegglijden te voorkomen. Een wollen kleed zal bij gebruik gaan pluizen, dit is met een stofzuiger gemakkelijk te verwijderen.  

Reviews

Details