Ga terug
Broste Nordic Sea diep bord, 22.5cm €18.95

Broste Nordic Sea diep bord, 22.5cm

Broste Nordic Sea diep bord, 22.5cm

13 keer beoordeeld

Eerst €23.95

Nu €18.95

Vanaf 7 juli op voorraad


SKU: BR0269 | Merk: Broste Copenhagen

4 13
Dit grote diepe bord is handgemaakt van hoge kwaliteit aardewerk. Omdat het Nordic Sea servies handgemaakt is variëren de kleuren per batch, de voorkomende tinten zijn grijs, grijsblauw en grijsgroen. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit rustieke servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is net weer even anders en kan daardoor afwijken van de foto's. Combineer dit Broste bord met andere Nordic servies elementen voor een complete look!
Maat: Ø22.5 x 4.8 cm, het kan gewoon in de vaatwasser.
  • Do you want your purchase gift-wrapped? Send us an email and we will take care of it!
  • Shipping costs vary on your location, use checkout for details
  • We ship within 24 hours after purchase

Description

Details

Dit grote diepe bord is handgemaakt van hoge kwaliteit aardewerk. Omdat het Nordic Sea servies handgemaakt is variëren de kleuren per batch, de voorkomende tinten zijn grijs, grijsblauw en grijsgroen. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit rustieke servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is net weer even anders en kan daardoor afwijken van de foto's. Combineer dit Broste bord met andere Nordic servies elementen voor een complete look! Maat: Ø22.5 x 4.8 cm, het kan gewoon in de vaatwasser.

Reviews

Details

Manon R. -

Prachtig servies met mooie kleurtinten!

Jacco P. -

Super blij met deze aanvulling op ons servies!

Nellie W. -

Very beautiful

Anouk H. -

Geweldige service!

Annette P. -

Snel geleverd en zeer netjes verpakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje om mij veel plezier de wensen met mijn nieuwe servies! Echt top!

Karina M. -

Mooi en handig bord. We zijn blij met deze toevoeging aan het Broste Nordic Sea servies, omdat we vaak diepe borden gebruiken. Alles wordt onzettend goed ingepakt met een leuk briefje erbij, service is top!

Ria L. -

Prachtig bord, snelle service en prachtig verpakt !!!

Mariette G. -

Ze zijn echt prachtig. Ik had ze in Berlijn gezien en spijt dat ik ze niet gekocht heb toen. Via Pinterest vond ik een foto van dit servies wat naar jullie mooie site leidde! Supersnelle levering, keurig en mooi verpakt, en een persoonlijk kaartje met klein cadeautje erbij. Helemaal tevreden en zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie ga bestellen!

Gerrie A. -

Prachtig, mooi, sterk servies. Vandaar dat ik bijbesteld heb. Jullie service is ook prima!

M S. -

Stoer mooi degelijk bord op de foto zijn de kleuren wat intenser en blauwer als in het echt houd dit in gedachten met bestellen anders kan het wat tegen vallen waneer je het in het echt ziet er zit gewoon wat van alles in en kan ook per bord verschillen maar past wel mooi bij elkaar

We recommend