Ga terug
Broste Nordic Sand theepot €30.35

Broste Nordic Sand theepot

Broste Nordic Sand theepot

4 keer beoordeeld

Eerst €37.95

Nu €30.35

Op voorraad


SKU: BR0207 | Merk: Broste Copenhagen

5 4
Prachtige theepot uit het Nordic Sand servies van Broste. Het Nordic Sand servies is geïnspireerd door het strand van de Noordzee, met natuurlijke tinten zoals parelwit en zandgrijs. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit rustieke servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is net weer even anders en kan daardoor afwijken van de foto's.
Afm. W25 x L13 x H18cm, 1.3 liter inhoud. De theepot kan gewoon in de vaatwasser.
  • Do you want your purchase gift-wrapped? Send us an email and we will take care of it!
  • Shipping costs vary on your location, use checkout for details
  • We ship within 24 hours after purchase

Description

Details

Prachtige theepot uit het Nordic Sand servies van Broste. Het Nordic Sand servies is geïnspireerd door het strand van de Noordzee, met natuurlijke tinten zoals parelwit en zandgrijs. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit rustieke servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is net weer even anders en kan daardoor afwijken van de foto's. Afm. W25 x L13 x H18cm, 1.3 liter inhoud. De theepot kan gewoon in de vaatwasser.

Reviews

Details

M V. -

Snelle afhandeling vd bestelling, fantastische service! Adhv een gemailde foto, de perfecte theepot ontvangen! Nogmaals dank;-)

S V. -

Prachtige theepot voor de perfecte hoeveelheid mokken.

A v. -

Wat is het een prachtig servies! Wauw! De theepot was bovenverwachting wat een schatje! Mooi formaat en schenkt perfect, kortom ook praktisch is het een ideale theepot. Ik heb ook de grootste mok en dessert schoteltjes erbij bestelt. Ook daarover vol LOF! Uit de mok drinkt het heelijk. En wat een snelle levering!

Monika S. -

Amazing products and servis. It was sent the same day and I received my order before Christmas - thank you very much for this. It was my first, but definitely not last order from Homezy.

We recommend