Ga terug
Broste Nordic Sand groot pastabord, 29cm €26.20

Broste Nordic Sand groot pastabord, 29cm

Broste Nordic Sand groot pastabord, 29cm

2 keer beoordeeld

Eerst €34.50

Nu €26.20

Op voorraad


SKU: BR0351 | Merk: Broste Copenhagen

5 2
Groot pastabord Nordic Sand van Broste Copenhagen. Het servies is geïnspireerd door het strand van de Noordzee, met natuurlijke tinten zoals parelwit en zandgrijs. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit rustieke servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is net weer even anders en kan daardoor afwijken van de foto's.
Dit pastabord is ideaal als serveerschaal voor pasta, groente of vlees. De maat is Ø29 cm. De Nordic servies serie kan gewoon in de vaatwasser.
  • Do you want your purchase gift-wrapped? Send us an email and we will take care of it!
  • Shipping costs vary on your location, use checkout for details
  • We ship within 24 hours after purchase

Description

Details

Groot pastabord Nordic Sand van Broste Copenhagen. Het servies is geïnspireerd door het strand van de Noordzee, met natuurlijke tinten zoals parelwit en zandgrijs. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit rustieke servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is net weer even anders en kan daardoor afwijken van de foto's. Dit pastabord is ideaal als serveerschaal voor pasta, groente of vlees. De maat is Ø29 cm. De Nordic servies serie kan gewoon in de vaatwasser.

Reviews

Details

Bob H. -

Qua service alles tot in de puntjes geregeld. Snel en adequaat. En nu genieten we met volle teugen van onze aankoop :-) Bob en Bar

Barbara D. -

Mooie zware borden voor vele toepassingen. Zelfs een soepje presenteert mooi in dit bord. Of een salade.

We recommend