Ga terug
Broste Nordic Sand dessertbordje €6.85

Broste Nordic Sand dessertbordje

Broste Nordic Sand dessertbordje

3 keer beoordeeld

Eerst €8.55

Nu €6.85

Op voorraad


SKU: BR0244 | Merk: Broste Copenhagen

4 3
Dit dessertbordje is handgemaakt van hoge kwaliteit aardewerk. Het Nordic Sand servies is geïnspireerd door het strand van de Noordzee, met natuurlijke tinten zoals parelwit en zandgrijs. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit rustieke servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is net weer even anders en kan daardoor afwijken van de foto's. Combineer dit Broste dessertbord met andere Nordic servies elementen voor een complete look!
Maat: Ø14,5 cm, het kan gewoon in de vaatwasser.
  • Do you want your purchase gift-wrapped? Send us an email and we will take care of it!
  • Shipping costs vary on your location, use checkout for details
  • We ship within 24 hours after purchase

Description

Details

Dit dessertbordje is handgemaakt van hoge kwaliteit aardewerk. Het Nordic Sand servies is geïnspireerd door het strand van de Noordzee, met natuurlijke tinten zoals parelwit en zandgrijs. Kleur- en afwerkingsverschillen horen bij dit rustieke servies, net als kleine imperfecties: elk stuk is net weer even anders en kan daardoor afwijken van de foto's. Combineer dit Broste dessertbord met andere Nordic servies elementen voor een complete look! Maat: Ø14,5 cm, het kan gewoon in de vaatwasser.

Reviews

Details

Melissa O. -

Zeer snelle levering, leuk verpakt en vriendelijk handgeschreven kaartje. Super bedankt!

IJG S. -

Schattige bordjes. Als gebaksbordjes iets aan de kleine kant.

A v. -

Voor een klein taartje/ dessert is dit bordje zeer geschikt. Als je groter gebak/dessert wilt serveren dan zou ik een groter formaat kiezen. Ik ben zeer tevreden over het formaat en het past perfect bij de mokken en de theepot die ik heb gesteld. Overigens is de levering super snel!

We recommend