Ga terug

Woontrends voor het najaar

picture2life_99254_original

De nieuwe najaarscollectie met woondecoratie is zoals jullie eerder konden lezen inmiddels bij ons binnen. Wat zijn de trends voor het nieuwe seizoen bij Homezy? We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet, door te kijken naar wat onze merken aan hun collectie hebben toegevoegd. Zo kan je makkelijk zien "what's hot & what's not".

Kussens

Bruine (metallic) tinten: bruin, brons, taupe - we zien ze allemaal voorbij komen in de nieuwe kussenhoezen. Een combinatie van glanzende en matte materialen is populair en geeft een feestelijk effect.

 

Keuken en eetkamer

Ook bij servies en placemats hebben we gekozen voor natuurlijke, aardse tinten: bruin, grijs en zand. Deze kleuren zijn eigenlijk tijdloos, zeker in combinatie met elkaar. De materialen passen er goed bij: linnen en katoen zonder drukke patronen, maar met een mooie textuur. Accenten kan je mooi aanbrengen met luxe servies of gekleurde glazen.

 

Lantaarns

Bij de lantaarns is koper dè kleur om te shoppen. Samen met glas en leer geeft dit een stoer maar toch ook warm effect. De mooie klassieke ontwerpen passen goed bij dit materiaal en geven veel sfeer in huis de komende koude maanden. Mooie witte of grijze kaars erin en klaar!

picture2life_33034_original