Ga terug

Hubsch Interior najaarscollectie

Hubsch-najaar-2016

 

Zonlicht maakt alweer plaats voor langere avonden: de winter komt eraan, tijd om weer naar binnen te gaan. Een goed moment om het hier gezellig te maken, klaar voor warme avonden bij de open haard met elkaar. Hubsch Interior heeft in haar nieuwe najaarscollectie 2016 de gaafste Scandinavische woonaccessoires om je huis mooier te maken. Kijk je met ons mee naar de nieuwste aanwinsten van Hübsch?

 

Sfeermakers

Typisch Hubsch Interior zijn de lichte, natuurlijk accessoires en meubels voor in huis. Ook dit seizoen kan je daarvan volop genieten met de nieuwe najaarscollectie.

 

Hubsch collectie najaar 2016 deel 2

 

Het soort werkplek waar we verliefd op zijn, zo licht en naturel: wat een prachtige styling. Met de kleur blauw die steeds terugkomt in de accessoires wordt het een mooi geheel.

 

Hubsch collectie najaar 2016 glazen huisje

 

Met originele stijlmakers zoals dit glazen huisje en deze trendy vazen breng je snel een stukje stijl in de woonkamer. Het glazen huisje is boven open aan de voor- en achterkant, zodat ook planten of kaarsen erin tot hun recht komen.

 

Hubsch collectie najaar 2016 vrolijk

 

Ben je net als wij dol op planten en bloemen in huis, dan zijn deze schitterende vazen een goede keuze. Glad en keramiek in vooral blauw- en grijstinten zijn trendy en Hubsch heeft met deze ontwerpen genoeg modellen om uit te kiezen.

 

Hubsch collectie najaar 2016 stijlfoto

 

Een bekende tip van stylisten is om accenten aan te brengen door het gebruik van verschillende accessoires, gecombineerd met een neutrale basis. Deze stylingfoto is daar een goed voorbeeld van: rust komt van de vloer en het meubel, eyecandy van de woonaccessoires die erop staan. Slim en makkelijk aan te passen!

 

Hubsch collectie najaar 2016 stijlfoto 2

 

Woonaccessoires van glas en aardewerk, gecombineerd met warm hout: natuurlijk en warm, helemaal van deze tijd.

 

Kussens voor het najaar

Vergrijsde tinten en warme materialen zorgen voor die typisch Scandinavische sfeer in huis. Hubsch heeft met de nieuwe sierkussens een mooie collectie uitgebracht die de trends treffend laten zien.

 

Hubsch collectie najaar 2016 kussens

 

De nieuwe kussens van Hubsch zijn stoer en heel goed afgewerkt, met veel ruiten en soortgelijke patronen. Een mooie mix tussen stoer en strak, lekker voor op de bank bij de open haard.

 

Hubsch collectie najaar 2016 kussens 2

 

Een effen bank vraagt om kussens met een patroon, zoals deze stylingfoto mooi laat zien. Door verschillende patronen en stoffen te combineren krijg je een speels effect, veel leuker dan twee dezelfde kussens vinden wij.

 

Manden en opbergers

In plaats van saaie plastic dozen of andere voorspelbare opbergers kan je ook kiezen voor iets spannenders, zodat het iets toevoegt aan je interieur.

 

Hubsch collectie najaar 2016 manden en opbergers

 

Wat een mooie mand kan doen zie je aan deze originele 'plantenbak', gemaakt van een Hubsch opbergmand met bamboe ring als eyecatcher.

 

Hubsch collectie najaar 2016 manden en opbergers 2

 

Zoveel mensen, zoveel smaken: er zijn bij Hubsch ook manden in allerlei motieven en materialen te vinden. We vinden zelf de naturel manden van raffia met leren handvatten erg mooi!

 

Bron foto's: Hubsch Interior