Ga terug
Broste Lot hangstoel van rotan €309.00

Broste Lot hangstoel van rotan

Broste Lot hangstoel van rotan

€309.00

Komt binnenkort


SKU: BR0204 | Merk: Broste Copenhagen

5 1

Deze trendy hangstoel "Lot" met stevige constructie van Broste Copenhagen is zeker een eyecatcher voor binnen en buiten. De hangstoel is heel stevig, de maximale draaglast is 100 kg, dat is meer dan de meeste goedkope varianten in de winkels. Vanwege de vorm van deze unieke hangstoel is hij geschikt voor mensen tot een lengte van 1.65m. Leg er een zacht dekentje of kussen in om heerlijk tot rust te komen. 


Afm. W63x L78 x H128 cm. De ketting om op te hangen is inclusief.

  • Do you want your purchase gift-wrapped? Send us an email and we will take care of it!
  • Shipping costs vary on your location, use checkout for details
  • We ship within 24 hours after purchase

Description

Details

Deze trendy hangstoel "Lot" met stevige constructie van Broste Copenhagen is zeker een eyecatcher voor binnen en buiten. De hangstoel is heel stevig, de maximale draaglast is 100 kg, dat is meer dan de meeste goedkope varianten in de winkels. Vanwege de vorm van deze unieke hangstoel is hij geschikt voor mensen tot een lengte van 1.65m. Leg er een zacht dekentje of kussen in om heerlijk tot rust te komen. De ketting om op te hangen is inclusief.  Afm. W63x L78 x H128 cm.

Meubels worden bezorgd op afspraak, we nemen contact op na bestelling. 

vlag-be

Voor klanten buiten Nederland: vanwege het formaat van dit artikel kunnen we niet via PostNL versturen. Neem a.u.b. contact met ons op over de transportkosten als u wilt bestellen!

 

vlag-uk

For customers outside the Netherlands: due to the large size of this item we cannot ship this item by regular Post. Please contact us by email before ordering to determine the additional shipping costs for your destination, thanks!

Reviews

Details

We recommend