Ga terug
Broste hangstoel Egg chair, rotan €309.00

Broste hangstoel Egg chair, rotan

Broste hangstoel Egg chair, rotan

€309.00

Komt binnenkort


SKU: BR0314 | Merk: Broste Copenhagen

0 0

Deze stoere hangstoel "Egg chair" van Broste Copenhagen is heel stevig, hij kan maximaal 100 kg dragen, dat is meer dan de meeste goedkope varianten in de winkels. De Egg hangstoel is gemaakt van rotan, de afmetingen zijn B67 x L45 x H100cm. De eggchair wordt geleverd met een stevige metalen hangketting, die je zelf aan een plafondhaak kan ophangen. 


Maximaal draaggewicht: 100 kg. Vanwege het formaat van deze hangstoel is hij geschikt voor mensen tot een lengte van 1.65m.

  • Do you want your purchase gift-wrapped? Send us an email and we will take care of it!
  • Shipping costs vary on your location, use checkout for details
  • We ship within 24 hours after purchase

Description

Details

Deze stoere hangstoel "Egg chair" van Broste Copenhagen is heel stevig, hij kan maximaal 100 kg dragen, dat is meer dan de meeste goedkope varianten in de winkels. De Egg hangstoel is gemaakt van rotan, de afmetingen zijn B67 x L45 x H100cm. De eggchair wordt geleverd met een stevige metalen hangketting, die je zelf aan een plafondhaak kan ophangen. Maximaal draaggewicht: 100 kg. Vanwege het formaat van deze stoel is hij geschikt voor mensen tot een lengte van 1.65m.

Meubels worden bezorgd op afspraak, we nemen contact op na bestelling. 

vlag-be

Voor klanten buiten Nederland: vanwege het formaat van dit artikel kunnen we niet via PostNL versturen. Neem a.u.b. contact met ons op over de transportkosten als u wilt bestellen!

 

vlag-uk

For customers outside the Netherlands: due to the large size of this item we cannot ship this item by regular Post. Please contact us by email before ordering to determine the additional shipping costs for your destination, thanks!

Reviews

Details

We recommend