Ga terug

Woontextiel – sfeermaker in het interieur

Hangstoel eggchair met kussens van Broste

 

Of je al lentekriebels hebt of niet, als de eerste lenteknoppen uit de grond komen, hebben we vaak automatisch de neiging om ook een seizoenswissel in huis te maken. Meubels een ander plekje geven, of juist lege ruimte creëren voor andere woonaccessoires, of gewoon de bank, de vloer of het bed in de nieuwe seizoenskleuren aankleden met mooi woontextiel. We hebben in deze blog een stel leuke voorbeelden van woontextiel in huis voor je verzameld!

 

Woontextiel voor het voorjaar

Mix & match met woontextiel voor een makkelijke metamorfose van je huis. Combineer koele en warme tinten en speel met verschillende materialen, zoals linnen/zijde. Combineer ook verschillende texturen, b.v. gebreide effen kussens met andere kussens van gladde stof met een geprint dessin. Zo verander je je interieur gelijk qua sfeer en ben je klaar voor het nieuwe seizoen.

 

Nieuwe collectie 2016 woontextiel van Linum

 

Frisse lente pasteltinten zijn goed te combineren met koeler grijs of grijsgroen. Hou je toch meer van dat warme gevoel, voeg dan liever aards bruin of oranje toe. En wat vind je van speels lentegeel of metallic kopertinten? Deze accentkleuren geven je interieur wat meer pit, zonder dat je veel hoeft te veranderen. 

 

Hubsch Interior woontextiel, nieuwe kussens en plaids

 

De vergrijsde tinten zijn een echt kenmerk van het Scandinavische design en dat verveelt nooit wat ons betreft. Zachte kleuren en natuurlijke materialen combineren heel makkelijk met wat je al in huis hebt.

 

Woontextiel van Broste en Linum voor 2016

 

Plaids en kussens heb je eigenlijk nooit genoeg, toch? Ze zijn niet alleen mooi op de bank in huis, ook in de tuin kan je ze lekker gebruiken als het weer het toelaat. Met rotan tuinmeubels geven ze ook een stukje extra comfort.

 

Zachte kussens voor outdoor living

 

Ben je al klaar om zelf wat te veranderen in huis? De nieuwste kussenhoezen en plaids van Broste Copenhagen en Linum vind je nu al bij ons in de shop, neem zeker even een kijkje. De collectie voor voorjaar/zomer 2016 zit weer vol beauties.

 

Linum kussens voorjaar 2016 in rood en okergeel

 

Ook op de vloer zijn er weer volop mogelijkheden om te vernieuwen. De schitterende vloerkleden van Broste Copenhagen, gemaakt van leer en afgewerkt met katoen, zijn mooi en duurzaam. Van Hubsch Interior hebben we mooie katoenen vloerkleden met dessins voor je.

 

Vloerkleden van Broste en Hubsch

 

Quilted kussens en plaids zijn op dit moment weer helemaal hot in het woontextiel, echte klassiekers die steeds weer terugkomen. Ze geven een romantisch gevoel en zijn heerlijk zacht. Ook houden ze mooi hun vorm door de knopen, die de vulling goed op zijn plaats houdt.

 

Kussens en plaids in bordeaux rood

 

Groene plaid Viggo van Broste

 

Deze groene quilted plaid van Broste Copenhagen is helemaal klaar voor het voorjaar. De plaid is gemaakt van zacht katoen en lekker fluffy, heel fijn om onder te kruipen met z'n tweeën.

 

Blauwe kussens en vloerkleed

 

Voor wat meer luxe kan je deze mooie nieuwe kussenhoezen uit de Linum 2016 collectie kiezen, gemaakt van zijde en katoen en linnen. Dat zie én voel je meteen!

Bron foto's: Linum, Broste en Hübsch