Ga terug

Nieuwe herfst/wintercollectie 2019-'20

Zoals altijd krijgen we bij Homezy tijdens de zomermaanden al een sneak preview van de komende herfst/wintercollectie. Vol verwachting snuffelen we dan in de unieke collecties van Broste Copenhagen en Hübsch Interior. Hun collecties zijn puur Scandic design, met de natuur als grootste inspiratiebron. Voor 2019/2020 ligt de focus op het alledaagse comfort. Een basis om je huis gezellig te maken, naar eigen zin. Dit zijn onze highlights die we voor je hebben uitgezocht.

 

Broste Copenhagen

Zo herkenbaar en toch weer helemaal nieuw. Niet alleen de keuze van de materialen is tijdloos, er is ook gekozen voor vormen en patronen die ieder seizoen relevant blijven. Kortom, een collectie die helemaal in het teken staat duurzaamheid en bruikbaarheid, die goed te combineren is met elke interieurstijl.

 

De staande lamp Oscar is een plaatje, met een mooie mix van retro en tijdloos ontwerp. Deze zithoek nodigt echt uit om er een boek te lezen.

 

Links: De blauwgrijze Wide vaas straalt van alle kanten door het prachtige glazuur. Rechts: Winterse kleuren, warme materialen in de Broste collectie.

 

Als de koude dagen er weer aankomen hebben we meer behoefte aan een warme en zachte omgeving. Daarom zien we warme, intense tinten in de trendkleuren van dit seizoen. Zacht of diep rood, roze in combinatie met intens blauw of groen vormt een mooie warme basis voor de lange winterdagen.

 

Sierschalen en dienbladen van Broste Copenhagen

Kaarslicht maakt het gezellig, de warmte die we nodig hebben in koude dagen. De nieuwe Broste sierschalen zijn al een echte eyecatcher. Ideaal om te gebruiken als kaarsenstandaard of voor een mooi kerststuk.

 

Broste Copenhagen kussenhoes Magne en KnitAaibare stoffen horen ook echt bij de winter. Zacht, comfortabel woontextiel geeft ons extra warmte. Deze kussenhoezen van Broste passen hier mooi bij. Wat vind je trouwens van de staande Lavas lamp? Er zitten kleine gaatjes in de lampenkap voor een mooi stralend effect.

 

Broste kussenhoezen van fluweelDe nieuwe fluwelen kussenhoezen van Broste Copenhagen zijn gemaakt van hoge kwaliteit en eco-vriendelijk katoenfluweel. Of je nou kiest voor een diepblauwe tint of voor romantisch warm roze, het voegt altijd knusheid toe aan je kamer.

 

Nieuwe collectie winter 2019-20 van Broste Copenhagen

Dit sfeerbeeld vat de Broste collectie goed samen: echte Scandinavische woondecoratie waar je verliefd op kunt worden, met prachtige details en een fijne afwerking.

 

Hübsch Interior

De nieuwe collectie met Scandinavisch design van Hübsch haalt haar inspiratie uit de natuur, dat zien we zeker terug in de gebruikte materialen en kleuren.

 


Hübsch Interior maakt een prachtige collectie meubels van eikenhout. Elk jaar volgen er uitbreidingen, tot een geheel dat goed is te combineren voor thuis of kantoor. Wat ons erg aanspreekt is de natuurlijke uitstraling met een speelse touch. Ze zijn stuk voor stuk net even anders.

 

Display ladder van Hübsch interior

Deze houten displayladder van naturel eikenhout leunt achterover tegen de muur en oogt licht en ruimtelijk. De glazen hanglamp is voorzien van een kern van kurk, een vriendelijk materiaal dat een mooi contrast vormt met het glas.

 

Hübsch kapstok met opbergvakDeze kapstok met opbergvak is van matzwart gespoten metaal en vormt een eenheid met het handdoekenrek rechts op de foto. Simpel, elegant ontwerp dat heel functioneel is.

 

Nordic servies

De populariteit van het Nordic servies is de laatste jaren niet onopgemerkt gebleven. Daarom komt Broste Copenhagen elk jaar met fraaie nieuwe ontwerpen om de collectie uit te breiden. Naast het servies is ook de collectie van keukenaccessoires en bestek weer uitgebreid.

 

Grød servies van Broste Copenhagen

Grød servies, ontstaan uit een samenwerking met een Deense horecaketen, is inmiddels doorgegroeid tot een volwaardige servieslijn. Het servies is gemaakt van hoge kwaliteit aardewerk met een robuuste, authentieke uitstraling. Prachtig om te combineren met al het Broste bestek!

 

Het stijlvolle Esrum servies van Broste Copenhagen

Nog zo'n mooie servieslijn is het Esrum servies met mooie contrasten tussen licht en donker. Tussen beide gedeeltes zit een subtiele zwarte lijn, zoals op de theepot mooi te zien is.

 

Salt servies van Broste, gemaakt van porselein

Anders dan het Nordic servies is het Salt servies gemaakt van hoogwaardig porselein. Het voegt echt elegantie toe aan de eettafel dankzij de dunne vormen en subtiele zwarte accenten.

Benieuwd naar het volgende porseleinen servies van Broste Copenhagen? Wordt vervolgd!

 

Woontrend: Mesh

Net als mode komen woontrends altijd weer terug na verloop van tijd. Marmer en terrazzo zijn nog altijd populair bij woonaccessoires. Nu is metal mesh de woontrend die trendwatchers in de gaten moeten houden.

Hübsch dressoir van essenhout met mesh metaal

Hübsch dressoir van essenhout met mesh metaal, productfoto

Zwart dressoir met essenhouten afwerking en metalen poten, dat opvalt door de open metalen mesh-delen aan beide zijkanten. Dit moderne dressoir past echt in een trendy interieur.

 

Ben je geïnspireerd geraakt door deze stijlfoto's? Neem dan eens een kijkje bij de nieuwe collectie.

 

Afbeeldingen: Broste Copenhagen & Hübsch Interior