Ga terug

Lente-zomer collectie 2016 van Broste

Broste-lente-zomer-2016

De prachtige 2016 lente-zomer collectie van Broste zit vol met inspiratie voor het outdoor leven en een natuurlijke look in het interieur.  Het Nordic karakter vinden we zeker terug in deze collectie. Op deze trendy maar toch tijdeloze woonaccessoires raken we niet uitgekeken!

 

Het voorjaar volgens Broste Copenhagen

 

SS16 Broste 4

 

Er is weer genoeg keuze in vazen bij Broste dit seizoen, allemaal verschillend maar wel zo dat het goed bij elkaar past. Zo kan je stukje voor stukje je interieur opfrissen.

 

SS16 Broste

 

Deze prachtige lantaarns van hoge kwaliteit zijn mooi afgewerkt.  Zeker een eye-catcher voor buiten en binnen. Door de verschillende maten en modellen te combineren maak je het extra bijzonder.

 

SS16 Broste 3

 

De collectie stoere vloerkleden van leer & katoen is uitgebreid met nog meer varianten, in verschillende maten en trendy kleuren.  Klassiek & tijdloos! Door de stevige materialen kan je er ook lang mee doen, s

 

SS16 Broste 1

 

Broste heeft de fotoshoot van de tuincollectie de afgelopen zomer uitgevoerd op een schitterende locatie dichtbij huis, in de Copenhagen Botanical Garden. De natuurlijke sfeer en de leuke collectie maakt het echt tot een geheel.

 

SS16 Broste 6

 

De rotan tuinmeubels en hangstoelen zijn een populaire trend, het sluit helemaal aan bij wat we nu belangrijk vinden: echte, duurzame materialen en tijd maken voor ontspanning en samen genieten.

 

SS16 Broste 2

 

Terug van weggeweest zijn de hangende (glazen) potten voor hangplanten en andere groenblijvers. Mooi voor in de woonkamer, maar ook mooi in de keuken voor het raam.

 

SS16 Broste 5

 

De zomer staat meestal in het teken van buiten leven en genieten van het mooie weer. Deze lampen staan goed op een overdekt terras, maar natuurlijk kan je ze ook gewoon binnen ophangen.

 

SS16 Broste 7

 

Ben je net als wij geïnspireerd geraakt door deze beauties? De nieuwe lente-zomer collectie 2016 van Broste is vanaf februari te koop in onze shop.