Ga terug

Hubsch 2017 voorjaar/zomer collectie

Hubsch voorjaar zomer collectie 2017 bij Homezy

 

Hubsch Interior uit Denemarken vinden we echt een mooi woonmerk met een typisch Scandinavische flair. Zoals je gewend bent zit ook de nieuwe 2017 voorjaar/zomer collectie weer vol met stijlvolle woonaccessoires van hoge kwaliteit. Daarbij weet Hubsch Interior altijd praktische en functionele producten te ontwerpen. Kijk met ons mee naar wat je kunt verwachten.

 

Hubsch komt elke keer weer met een tijdloze en trendy collectie die we je graag laten zien. Niet alleen focust Hubsch op de uitstraling van hun design, er wordt vooral goed opgelet dat de producten fair trade worden geproduceerd. En dat is zeker een pluspunt voor ons. Aan de hand van een aantal populaire productgroepen lopen we door het assortiment heen.

 

Trendy lampen

 

Hubsch hanglamp van glas en kurk

 

Dit jaar heeft Hubsch een uitgebreide collectie lampen ontworpen die niet alleen een mooie strakke uitstraling hebben, maar ook erg stijlvol zijn. Vooral het gebruik van getint glas is een mooie nieuwe trend die ons aanspreekt.

 

Glazen bolle tafellamp van Hubsch

 

Het gebruikte materiaal zoals koper of messing is goed afgewerkt en dat zie je gelijk. Stuk voor stuk zijn ze prachtig en ze passen in elk interieur. Wij zijn dol op deze mooie bolle tafellamp, echt een plaatje.

 

Wandlamp van Hubsch

 

Extra aandacht is er voor lampen waarbij de peer zelf de aandacht opeist, zoals deze mooie wandlamp met een eenvoudig maar origineel ontwerp. Er is volop keuze tegenwoordig voor mooie peertjes, ook als spaarlamp, zodat ze extra goed tot hun recht komen.

 

Tafellampen van Hubsch Interior

 

Deze twee lampen zijn heel anders, maar passen toch goed bij elkaar dankzij de mooie setting. Styling kun je wel aan Hübsch overlaten, elke foto zou je zo in huis willen hebben toch?

 

Eikenhouten meubels

 

Houten muurplank voor tijdschriften

 

De houten meubels van Hubsch zijn altijd gemaakt van hoge kwaliteit eikenhout, waardoor ze een stoere en landelijke uitstraling krijgen. De lijnen zijn typisch Scandinavisch, zonder overbodige franje of versiersels. Deze muurplank voor tijdschriften is stoer en praktisch tegelijk.

 

Hubsch tijdschriftenhouder van eikenhout

 

Een toonbeeld van Scandinavisch design is deze mooie tijdschriftenhouder voor aan de muur. Simpele, strakke lijnen, mooi eikenhout als materiaal met als resultaat een sterke uitstraling. Prachtig!

 

Ronde spiegel en houten wandplank

 

Wat een leuke combinatie, deze ronde spiegel en wandplank in één geheel. In de wandplank is een insnede gemaakt waar de spiegel gedeeltelijk doorheen zakt. Het contrast tussen de ronde en rechte vormen spreekt ons aan, mooi bedacht weer door de ontwerpers van Hübsch!

 

Hubsch eiken nachtkastje

 

Het brede assortiment kleine meubels is niet alleen uniek en speels, maar ook heel praktisch. Alle meubels zijn mooi op elkaar afgestemd en daardoor prima met elkaar te combineren. Wat dacht je van dit mooie originele nachtkastje met ronde, schuine poten?

 

Hubsch kapstok met 10 haken

 

Deze eikenhouten kapstok met tien ophangknoppen straalt ook eenvoud uit. Eiken is stevig, dus deze kapstok zakt niet door bij gebruik. Elegante oplossing voor de altijd slingerende jassen en tassen toch?

 

Potten & vazen van aardewerk

 

Keramieken vazen van Hubsch Interior

 

Een van de kenmerken van Scandinavisch wonen is dat het vooral op de natuur is geïnspireerd. In de nieuwe 2017 collectie vinden we deze prachtige aardewerken vazen en potten terug, met organische vormen en kleuren.

 

SS17 Hubsch 16

 

Deze hangende potten maar ook de vazen zijn gemaakt van hoge kwaliteit aardewerk en vallen op als echte eye-catchers in je interieur. Het is heel makkelijk om hiermee een sprankelend accent aan je woonkamer toe te voegen, zonder dat je een groot bedrag hoeft uit te geven.

 

Grijze vaas en bolle lamp van Hubsch

 

Het is nog steeds een van onze favorieten, deze grijze vaas met schakels in reliëf. Naast de mooie bolle tafellamp met messing voet komt hij goed tot zijn recht.

 

Groen witte bloempot van Hubsch

 

Ook voor bloempotten heeft Hübsch keuze genoeg, deze groen-witte bloempot valt op door het mooie verlopende glazuur. Mooi afgewerkt, bijzonder om naar te kijken.

 

Opbergmanden

 

Hubsch opbergmanden|

 

Hubsch maakt graag gebruik van natuurlijke materialen, zoals riet of bamboe. Elk jaar voegt Hubsch meer unieke opbergmanden aan het assortiment toe. Speels, tijdloos en nog praktisch ook.

 

Manden van riet en bamboe van Hubsch

 

De manden zijn mooi genoeg om ze in het zicht te zetten in elke ruimte, dankzij de mooie materialen en het ontwerp. Ideaal voor het opbergen van je spullen en nog leuk om naar te kijken ook. Het is een leuk idee om een mand als plantenbak te gebruiken. Mooi en weer eens wat anders!

 

Bron foto's: Hübbsch Interior