Ga terug

Herfst/winter 2015 collectie van Hubsch

hubsch-najaar-winter-2015

Herfst/winter 2015 collectie van Hubsch Interior

Hübsch Interior is een van die fijne woonmerken die ons blij kan maken met hun nieuwe collectie. De laatste tijd is de nieuwe collectie voor dit najaar weer bij ons gearriveerd, hoog tijd dus om eens een spotlight te richten op dit mooie woonmerk. Lees verder voor de details, plus veel foto's.

 

Danish design

Net zoals altijd zien we dat er in de nieuwe herfst/winter collectie veel aandacht is voor stijlvolle kleuren, speelse afwerking en opvallende prints. Toch staan de kenmerken van het Deense design nog steeds centraal: alles is functioneel en eenvoudig. Daardoor zijn deze woonaccessoires ook tijdloos en kun je er straks lang van genieten.  De collectie vormt een mooie basis die makkelijk kan worden gecombineerd met de trends van nu.

 

Hubsch AW15

 

Handige en praktische opbergers voor elke ruimte, je vindt ze bij Hubsch. Zet verschillende materialen en vormen bij elkaar voor een speelse 'touch'.

 

Hubsch AW15 keuken

 

Mooie verlichting die net iets anders is dan wat je terugvindt in de bekende winkels, maar nog prima betaalbaar. Deze lampen zijn echte blikvangers toch?

 

Hubsch AW15 lamp

 

Fair Trade heeft zeker de aandacht van Hübsch Interior. Zo kiezen ze bewust voor materialen van hoge kwaliteit bij het maken van hun meubels, je vindt hier geen spaanplaat maar echt hout. Dit najaar zien we ook trendkleuren zoals dusty green, grijs en roze terug in de ontwerpen.

 

Hubsch AW15 meubel

 

Prachtige woonaccessoires die je inspireren, experimenteer er vooral mee en geef er zo je eigen draai aan.

 

Hubsch AW15 woonaccessoires

 

Najaar, tijd voor woontextiel

Woontextiel krijgt veel aandacht in onze najaarscollectie. Van gebreide plaids tot grafische kussens, er is veel keuze om eindeloos te combineren. Een trend van nu is om verschillende stoffen en materialen bij elkaar te leggen, voor nog meer afwisseling.

 

Hubsch AW15 woontextiel

 

Bron foto's: Hübsch Interior