Ga terug

Blauw - het nieuwe zwart

nieuwsbrief - blauw header

 

Ga eens voor een blauw interieur

Okergoud mag dan de kleur van 2016 zijn, maar blauw is weer terug van weggeweest. Dit jaar zien we allerlei tinten blauw in de woonaccessoires en er komen steeds meer nieuwe tinten bij. Van petrol, pastelblauw tot het populaire grijsblauw. De kleur blauw is ongetwijfeld een van de belangrijkste woontrends van dit moment. Deze universele kleur is hoe dan ook overal in huis toe te passen, we laten je graag zien hoe.

 

Broste Copenhagen woonaccessoires

 

Woonaccessoires doen wonderen in het interieur.  Begin de re-styling van je interieur met het toevoegen of veranderen van de woonaccessoires. Breng accessoires van verschillende nuances blauw samen voor een speels effect.

 

Blauwe woonaccessoires

 

Mooi gestyled woontextiel voegt al snel een extra dimensie toe aan je huis. Een vloerkleed, zachte poef of een kussenhoes met print maakt al snel een heel verschil. Dat bespaart je de moeite van het schilderen van de muur of het vervangen van de bank.

 

nieuwsbrief - blauw 3

 

Blauwe woondecoratie van Broste

 

Hou je van een rustige, ruimtelijke uitstraling dan is de grijsblauwe tint helemaal top.  Maar als je van een modern interieur houdt dan trekt een hardere tint zeker jouw aandacht. Laat ook de accessoires terug komen in het interieur voor een totaal-effect.

 

nieuwsbrief - blauw 5

 

nieuwsbrief - blauw 4

 

Maar als je meer voor een lieflijke, hedendaagse look wilt gaan, probeer dan de pastelblauwe tinten. Deze tinten zijn ook makkelijk te combineren met trendy koper en natuurlijk hout, twee andere trends die helemaal hot zijn op dit moment.

 

nieuwsbrief - blauw 6

 

ladder-blauw

 

Hopelijk heb je met deze voorbeelden weer inspiratie opgedaan voor je eigen interieur. Wij zeggen: Go Blue en maak er thuis wat moois van, helemaal in je eigen stijl.

Foto's: Broste Copenhagen & Pinterest