Ga terug

2018 collectie van Broste Copenhagen

Broste zomer voorjaar 2018 collectie

Elk jaar geeft de voorjaar-/zomercollectie van Broste Copenhagen ons volop inspiratie hoe we het interieur een opfrisbeurt kunnen geven, bijvoorbeeld door het combineren van de nieuwe voorjaarskleuren en luchtige materialen. De nieuwe collectie 2018 vormt daarop geen uitzondering. We laten je graag zien wat je dit jaar mag verwachten.

 

Juist door het gebruik van natuurlijke materialen en het typisch Scandinavische design is de collectie in elk interieur toepasbaar. Het straalt een eenvoudige luxe uit die ons erg aanspreekt. Zo zien we  stijlvolle producten, gemaakt met accenten van opvallende materialen zoals marmer, messing en emaille. In combinatie met warme, frisse kleuren vormen deze ruwe, rustieke materialen een uitstekende balans. Puur Scandinavische lifestyle!

 

Servies

Het ontzettend populaire Nordic servies is opnieuw verrijkt met nieuwe varianten, zoals voorraadpotten en een juskom. Daarnaast zijn ook de Salt en Grød series uitgebreid. Als je van mix & match houdt, dan is het Nordic servies echt een aanrader.

 

Broste Nordic Sand servies bij HomezyHet Nordic Sand servies op deze foto is herkenbaar aan de zachte zandtinten, met een zweem van parelmoer. De nieuwe voorraadpotten en de botervloot zijn praktisch en mooi!

 

grod-servies-brosteHet Grød servies is rustig en natuurlijk, met mooi ruw afgewerkt glazuur. Heerlijk voor het ontbijt of de lunch, met voldoende variatie en mogelijkheden.

 

Salt servies van Broste copenhagen bij HomezyEen van onze favorieten is het Salt servies, gemaakt van porselein en voorzien van een handgeschilderd zwart randje. Het servies is ietsje grillig afgewerkt qua vorm, voor een speels accent.

 

Meubels

Vorig najaar introduceerde Broste een prachtige lijn meubels, waarover we een blog hebben geschreven. Dit voorjaar is deze collectie verder uitgebreid met nieuwe kleuren en tijdloos design, bedoeld voor dagelijks gebruik.

 

Broste meubels collectie 2018De zwarte Ryle wandkast is een echte aanwinst voor je interieur, die licht en open oogt dankzij de eenvoudige metalen constructie.

 

Tristan bijzettafel van BrosteDe elegante Tristan bijzettafel is een plaatje! Gemaakt van metaal met messing-finish en met twee verwisselbare bladen: een van marmer plus een van metaal.

 

Tristan bijzettafel van BrosteHier zijn de bladen omgewisseld, voor een andere uitstraling. De Tristan is er in twee versies, een van 50cm diameter en een kleinere van 40cm doorsnede.

 

Eigenzinnige woonaccessoires

De woonaccessoires van Broste Copenhagen zijn niet alleen stijlvol, maar zeker ook tijdloos. Er zijn volop klassieke modellen in de collectie, maar elk jaar zien we ook veel trendy design waar en enthousiast van worden.

 

Kunst hangende spiegel van Broste

Spiegels zijn niet alleen praktische gebruiksvoorwerpen, maar kunnen ook vooral een decoratief object zijn. Zo is deze "Kunst" spiegel een opvallende verschijning, die op meerder manieren aan de wand kan worden opgehangen.

 

Spiegels Art van BrosteDe "Art" spiegels zijn gemaakt van koperkleurig getint glas, voor een modern effect. De spiegels zijn prima te gebruiken, het plaatje is scherp en helder. Ze zijn los te koop, maar laten zich ook goed combineren: groepjes van dezelfde soort decoraties zijn altijd een leuk idee aan de muur.

 

Flower ronde spiegel van BrosteAls het om opvallen gaat, dan is de "Flower" spiegel helemaal geschikt. Behalve het ronde middendeel zijn ook de binnenste bloemblaadjes spiegelend, heel speels!

 

Dienblad Pattern van Broste

Het nieuwe dienblad "Pattern" valt op door de mooie patronen in het hout. Ter bescherming is het hele blad beschermd met een glazen plaat, zodat het mooi blijft en handig is in gebruik. Mooi!

 

Vloerkleden 2018 van Broste Copenhagen

Vloerkleden van Broste Copenhagen blijven een genot om naar te kijken en op te lopen. De combinatie van reepjes leer met katoen is heel stevig en toch lekker zacht aan je voeten. Het "Unnr" kleed (linksonder) is onze favoriet dit seizoen. Zeker een eyecatcher als loper in de hal.

 

Rond vloerkleed Oddr van Broste Copenhagen

Nieuw is dit ronde vloerkleed "Oddr", gemaakt van gevlochten hennep. Het heeft een diameter van 1,5m en is verrassend flexibel en zacht. Heel mooi in de woonkamer of de slaapkamer.

 

Lantaarns van Broste Copenhagen 2018

De nieuwe lantaarns springen er echt uit dit seizoen. Links vooraan zie je de "Star" lantaarn van metaal, rechts vooraan de "Contrast" lantaarn van bamboe. Ze zijn er allebei in twee maten, zodat je ze mooi kunt combineren als je wilt.

 

Ronde en vierkante dienbladen Sara van BrosteEindelijk binnen, de prachtige dienbladen "Sara" van Broste. Het oppervlak is grillig geglazuurd en daarna afgedekt met een transparante laag, zodat het oppervlak weer mooi glad is. Heel bijzonder!

 

Bron foto's: Broste Copenhagen