Ga terug

Monthly Archives: December 2017

Broste servies 2018 preview

 

Het prachtige Nordic servies van Broste Copenhagen wordt komend seizoen opnieuw uitgebreid en we hebben alvast een paar voorproefjes voor je verzameld. Zo zie je wat je mag verwachten in 2018 van Broste en kun je alvast wat ruimte maken in je kast!

Continue reading

 

Lichte en natuurlijk Scandinavische looks zijn de bekende kenmerken van de Hübsch Interior wooncollectie. Sinds najaar 2016 heeft Hübsch een lijn zeer fraaie eiken meubels ontworpen en geïntroduceerd. Waar we heel enthousiast over zijn is de focus op functionaliteit en tegelijk het moderne en tijdloze design. Het is dus makkelijk te combineren met vrijwel elke stijl en trend. In de 2017 najaar/winter collectie vinden we opnieuw een uitbreiding op het assortiment, een mooie aanvulling voor het komende seizoen.

Continue reading

 

Hou je van decoreren en stylen, dan kan je deze kerst je hart ophalen. Wat is er leuker dan zelf je huis in te richten en te versieren voor de feestdagen? Maak voor een extra persoonlijke touch ook eens zelf je eigen kerstversiering of versier wat je al hebt in kerstsfeer. We hebben de leukste trends voor deze kerst voor je op een rij gezet, veel leesplezier!

Continue reading

3 Item(s)